500 γρμ. ρύζι κίτρινο για πιλάφι
1 πιπεριά κόκκινη πορτοκαλί κίτρινη και πράσινη ψιλοκομμένες
1 καρότο ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 1/2 λίτρο νερό
2 κ.σ. λάδι
λεμόνι για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα λαχανικά μας για περίπου 8΄προσθέτουμε και το ρύζι και το σοτάρουμε και αυτό μαζί για άλλα 2΄. Στην συνέχεια προσθέτουμε το νερό και το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να βράσει το φαγητό μας. Αφού το κατεβάσουμε από την φωτιά προσθέτουμε λίγο λεμόνι κα το σερβίρουμε. Μπορούμε να το συνοδεύσουμε με ψάρι ή τόνο.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου